Xiaomi Redmi Note 2 listat în oferta unui retailer din China

By | aug. 26, 2015

Redmi-Note-2-India

Xiaomi Redmi Note 2, unul dintre cei mai importanți predendenți pentru titlul de cel mai bun smartphone din categoria best bang for the buck, a fost listat astăzi în oferta magazinului online CooliCool.

Deși varianta cea mai slabă, cea cu 16 GB spațiu de stocare, are un preț recomandat de doar 125 $, magazinul menționat mai sus îl distribuie la prețul de 167 $. Momentan, este disponibil doar în regim de precomandă, urmând ca procesul de livrare să fie demarat începând cu data de 20 septembrie.

Este foarte probabil ca în următoarele săptămâni să apară și în oferta QuickMobile, însă estimez că prețul va depăși pragul de 1000 RON. După cum probabil ați intuit deja, de vină pentru acest lucru vor fi taxele vamale și de import, TVA-ul de 24 %, precum și adaosul comercial practicat de magazin.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.