“Unde imi este telefonul?” – Aplicatia Telekom care iti gaseste telefonul

By | mart. 10, 2015

Unde imi e telefonul

Daca ai obiceiul sa uiti unde iti lasi telefonul, aplicatia “Unde e telefonul?” iti sare in ajutor. Dupa instalare si configurare, aceasta va declansa o alerta de fiecare data cand fluieri sau bati din palme. Principiul de functionare este simplu: cat timp telefonul este in modul standby, aplicatia asculta sunetele din mediul ambiant, iar daca sunetele reproduse corespund cu cele selectate, se va declansa o alerta sonora si vizuala (pornirea ecranului pentru cateva secunde).

Aplicatia este dezvoltata de Telekom Romania si se adreseaza utilizatorilor de telefoane inteligente dotate cu sistemul de operare Android, indiferent de reteaua utilizata.

Momentan, este disponibila pentru dispozitive ce ruleaza Android 2.3.3 sau o versiune ulterioara.

Poate fi descarcata in mod gratuit din magazinul Google Play. Din informatiile furnizate de echipa Telekom Romania, aplicatia nu consuma din traficul de date. Totusi ramane de vazut ce impact are asupra bateriei. :)

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.