UMi Plus primeste update oficial la Android 7.0 Nougat

By | dec. 12, 2016

După o lungă perioadă de testare în regim open beta, UMi lansează varianta finală a update-ului la Android 7.0 Nougat pentru UMi Plus. Pachetul de actualizare va fi disponibil pentru întreaga plajă de dispozitive într-un termen de doar 24 ore.

Compania declară că, pe baza feedback-ului oferit de utilizatori, au fost rezolvate unele probleme de stabilitate și performanță, și, în același timp, au fost aduse și unele îmbunătățiri importante pe partea de UX.

Pe lângă optimizările și schimbările aduse de noua versiune a sistemului de operare Android, implementarea chinezilor mai aduce și câteva îmbunătățiri importante, dedicate în special power userilor:

  • Suport pentru aplicații grafice 3D motorizate de API-ul Vulkan
  • Customizarea toggle-urilor de acces rapid și posibilitatea de răspunde mesajelor direct din zona de notificări
  • Suport nativ pentru multi-window și comutare rapidă între aplicații, prin dubla apăsare pe butonul de multitasking

Înainte de aplicarea pachetului de actualizare, se recomanda backup-ul complet al datelor stocate pe dispozitiv și încărcarea bateriei până la un nivel de minim 50%. Țineți cont totuși că, odată cu instalarea update-ului, vor fi resetate o parte din personalizări și toate setările de securitate, inclusiv amprentele scanate.

Update-ul va sosi în scurt timp și pe alte device-uri UMi cu procesor MediaTek Helio P10, cum ar fi UMi Max și UMi Super.

În caz că nu știați, UMi Plus are în dotare un procesor MediaTek Helio P10, 4 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare (+slot pentru card microSD de până la 128 GB).

Dispune de o construcție realizată din aluminiu seria 6000, foarte bine finisată și foarte rezistentă. Ecranul are o diagonală de 5.5 inch și folosește un panel Sharp cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Scanner-ul de amprentă este amplasat pe partea frontală și permite deblocarea terminalului în doar 0.1 s. Camera foto frontală utilizează un senzor Samsung 3L8 PDAF cu rezoluție de 13 MP și este completat printr-o aplicație de captură foto ce permite ajustarea unor parametri specifici, ca ISO, timp de expunere, focalizare etc. Acumulatorul cu capacitate de 4000 mAh suportă tehnologia MediaTek PumpExpress+, lucru care permite încărcarea acestuia în doar aproximativ 2 ore.

Poate fi achiziționat de pe AliExpress (219.99 USD), Amazon ES (224.99 EUR), Amazon DE (229.99 EUR) și Amazon IT (229.99 EUR).

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.