Android 7.0 Nougat in varianta beta pentru UMi Plus

By | nov. 15, 2016

plus

Acum cateva saptamani, producatorul chinez UMi anunta demararea procesului de dezvoltare al update-ului de Android 7.0 Nougat pentru UMi Plus, Umi Super si UMi Max. Compania a creat chiar si cateva build-uri beta ale firmware-ului pentru care utilizatorii puteau oferi feedback pe forum-ul oficial.

Astazi, UMi a lansat cea de-a doua versiune a firmware-ului beta pentru UMi Plus. Noul build adreseaza cateva probleme de performanta si stabilitate prezente in versiunea anterioara si introduce modul de fotografiere Pro-photo prin care utilizatorii au acces la un intreg set de controale manuale pentru camera foto. Detalii pe forum-ul UMiDigi.

Momentan, firmware-ul poate fi instalat doar prin intermediul utilitarului MediaTek Flashtool. Daca aveti pe mana un astfel de terminal si sunteti curiosi de cum va rula Android 7.0 pe acesta v-as recomanda sa urmariti cu mare atentie procesul de instalare deoarece orice abatere sau instalare necorespunzatoare poate duce la defectarea dispozitivului, lucru care, bineinteles, nu va fi acoperit de garantie. Acestea fiind spuse, daca nu sunteti chiar un as in ceea ce priveste instalarea de ROM-uri, v-as recomanda sa asteptati update-ul oficial care urmeaza sa fie distribuite OTA.

UMi Plus poate fi achizitionat de la Gearbest.