Platforma de ridesharing UberX, disponibila in Romania

By | feb. 25, 2015

home-hero-10-1440-900

Uber lanseaza astazi in Romania uberX, prima aplicatie de ridesharing disponibila la nivel local. Odata cu introducerea serviciului, Bucurestiul intra in randul oraselor din regiune care ofera servicii inteligente de transport. Dupa succesul inregistrat in alte orase europene, Uber inaugureaza etapa pilot a platformei sale de ridesharing in Bucuresti, oferindu-le pasagerilor, cat si soferilor din oras un nou mod de a calatori.

Platforma inovatoare Uber conecteaza in timp real soferii cu pasagerii, prin simpla atingere a unui buton, indiferent daca este folosit in interes de serviciu sau doar pentru a iesi cu prietenii in oras.

UberX este o varianta accesibila, sigura si de incredere prin care oamenii se pot deplasa prin oras si se doreste a fi o alternativa la companiile de taxi traditionale.

Utilizand platforma, soferii inregistrati isi vor putea valorifica mai bine masinile, contribuind, in acelasi timp, la imbunatatirea mobilitatii urbane din Bucuresti.

“Suntem foarte entuziasmati sa lansam o varianta pilot a platformei uberX in Bucuresti. uberX le va oferi locuitorilor din Bucuresti un mod simplu, accesibil si flexibil de a se deplasa in siguranta prin oras.” a declarat Rob Khazzam, International Launcher si reprezentant Uber.

Aplicatia Uber este disponibila pentru smartphone-uri iOS si Android.

Toti soferii inregistrati pe platforma uberX au peste 21 de ani si au permis de conducere valid, nu au cazier si sunt proprietarii unei masini asigurate conform legii. Fiecare dintre ei sunt verificati individual de Uber inainte de acceptarea inregistrarii lor pe uberX.

Voi testa si eu aplicatia si voi reveni cu impresii in cel mai scurt timp! :D

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.