Iată cum se descurcă camera foto a lui Umi Super în condiții low-light

By | mai 30, 2016

Astăzi, chinezii de la Umi ne-au pus la dispoziție un set de fotografii realizate cu Umi Super, telefon ce urmează să-și facă debutul comercial undeva la jumătatea lunii iunie. Chinezii sunt destul de încrezători în performanțele camerei foto de 13 MP, astfel că toate sample-urile atașate mai jos au fost capturate pe timp de noapte.

umi_super_back_camera_metal

Conform declarațiilor făcute de companie, diferența dintre o cameră bună și una mai puțin bună este observabilă mai ales noaptea și mai ales acolo unde sunt multe elemente luminoase care pot da peste cap focalizarea sau expunerea.

umi_super_photo_sample_night

Poate că nu reușește să concureze cu Samsung Galaxy S7 sau LG G5 din acest punct de vedere, însă cadrele obținute sunt de-a dreptul spectaculoase: perfect focalizate, bogate în detalii și fără prea mult zgomot. Bazându-mă pe cele două fotografii incluse în comunicatul de presă, îndrăznesc să zic despre Umi Super că oferă una dintre cele mai complete experiențe de fotografiere oferite de un device din această zonă de preț.

umi_super_photo_sample_night_2.png

În caz că vă întrebați, camera foto a lui Umi Super integrează un senzor Panasonic de 13 MP, ajutat de un modul dual LED flash.

Senzorul promite o senzitivitate sporită în condiții low-light, eliminarea efectului de color crosstalk, precum și o focalizare precisă și rapidă.

Printre altele, Umi Super dispune de un procesor MediaTek Helio P10, 4 GB de memorie RAM, ecran Full HD IPS de 5.5 inch în diagonală, scanner de amprentă și acumulator cu capacitate de 4000 mAh. Este disponibil la prețul de $249.99, iar pentru o perioadă limitată de timp eventualii cumpărători pot beneficia de o reducere de $70. Mai multe detalii aici.

Chinezii au lansat de asemenea și un serviciu îmbunătățit de before și after service. Pe această pagină găsiți accesorii originale, componente, precum și firmware-uri pentru toate device-urile lansate până în prezent de companie. De asemenea, trebuie să știți că toate telefoanele din portofoliul Umi beneficiază de 24 de luni garanție, cu condiția ca acestea să fie achiziționate prin intermediul unui reseller autorizat.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.