Samsung va dezvălui Gear 2 pe data de 3 septembrie

By | aug. 13, 2015

Alături de Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge+, în cadrul evenimentului Samsung Unpacked de astăzi, Samsung a prezentat și un mic teaser legat de un viitor ceas inteligent din gama Gear. Nu ne sunt dezvăluite foarte multe informații legate de Gear 2, ci doar câteva fotografii și o lansare programată pe data de 3 septembrie, în cadrul IFA Berlin.

Capture

Este primul ceas cu design circular produs vreodată de Samsung și am o vagă bănuială că ar putea fi motorizat de Android Wear. Vom afla însă toate detaliile în momentul dezvăluirii oficiale.

Screen-Shot-2015-08-13-at-10.56.16-AM-2-840x473

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.