Samsung lucreaza la un smartphone de gaming

By | oct. 22, 2018

Cu toate ca amatorii de smartphone-uri de top nu sunt neaparat gameri inraiti, Razer si Xiaomi au inceput sa dea tonul smartphone-urilor de gaming. Samsung nu vrea sa rateze aceasta o oportuniate, asa ca a inceput dezvoltarea unui smartphone pentru gameri. Informatiile sunt, desigur, neoficiale si vin din partea zvonacilor cu surse din interiorul companiei.

Daca e sa dam crezare zvonurilor, noul terminal mobil al sud-coreenilor va face parte din gama Galaxy A si va fi motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon 845, alaturi de 8 GB de memorie RAM si 128 GB memorie interna. Alaturi de aceste dotari, dispozitivul va dispune cel mai probabil si de un acumulator imens de 4000 mAh si de un sistem de racire cu vapori de apa, similar cu cel prezent pe Galaxy Note 9.

Referitor la design, telefonul de gaming Samsung va adopta un design generic, relativ similar cu modelele Galaxy A7 si Galaxy A9, adica sticla pe spate, margini din aluminiu si ecran “Infinity” in format 18:9. Aceleasi surse mentioneaza o data de lansare undeva in luna decembrie.