Samsung Galaxy Note 5 și S6 Edge+ apar în noi fotografii

By | aug. 10, 2015

Galaxy-Note-5-2

Un nou eveniment Samsung Unpacked este programat pe data de 13 august. Dacă ar fi să luăm în calcul ultimul teaser emis de Samsung, cel mai probabil vor fi dezvăluite 3 noi dispozitive. Știm deja de Galaxy Note 5 și S6 Edge+, însă cel de-al treilea dispozitiv rămâne în continuare un mister. Tind să cred că va fi vorba de o tabletă de 8 inci cu ecran 4:3, însă nu bag mâna în foc.

Între timp, pe internet circulă câteva noi fotografii cu Samsung Galaxy Note 5 și S6 Edge+. Judecând după informațiile imprimate pe cutie, Galaxy Note 5 vine cu un ecran QHD de 5.7 inci, procesor Exynos 7422 Octa-Core, 4 GB de memorie RAM, cameră foto de 16 MP, acumulator de 4100 mAh și Android 5.1.1.

Conform aceluiași set de fotografii, Galaxy S6 Edge+ integrează un ecran QHD de 5.7 inci, procesor Exynos 7420 Octa-Core, 4 GB de memorie RAM, cameră foto de 16 MP, acumulator de 3000 mAh și Android 5.1.1.

Sunt aproape sigur că avem de-a face cu variantele finale ale dispozitivelor, mai ales că alături de ele putem admira și ambalajele retail.

Sursa: Reddit

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.