Samsung Galaxy Note 5 nu va fi distribuit în Europa

By | aug. 13, 2015

61704954

Filiala din România a Samsung Electronics a emis în această seară un comunicat de presă prin care anunță lansarea pe plan local a lui Samsung Galaxy S6 Edge+. Nicio vorbă însă despre Galaxy Note 5, principala vedetă din cadrul evenimentului Samsung Unpacked. Ceea ce inițial părea doar o simplă eroare s-a dovedit a fi o uriașă dezamăgire pentru fanii din Europa.

Conform AndroidAuthority, Sud-Coreeni de la Samsung nu intenționează să introducă Galaxy Note 5 pe piețele europene. Motivele sunt momentan necunoscute, însă bănuiesc că ar fi vorba despre vânzările slabe înregistrate de precedecesorul seriei pe continentul european.

În Europa, vor miza pe Samsung Galaxy S6 Edge+, telefon ce vine într-un design identic cu cel al lui S6 Edge și cu un ecran generos de 5.7 inci.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.