Samsung Galaxy Note 5 în varianta dual-SIM surprins în fotografii; cardul microSD lipsește din peisaj

By | aug. 17, 2015

Până în prezent zvonurile sugerau că spre deosebire de varianta Single SIM a lui Samsung Galaxy Note 5, varianta Dual SIM ar urma să integreze un slot pentru card microSD.

Fotografiile de mai jos ilustrează varianta Dual SIM a lui Note 5 și, după cum se poate vedea, slotul microSD lipsește din peisaj. Prezentă este doar tăvița pentru cele 2 SIM-uri nanoSIM suportate.

Capture

 

 

Problema principală a lui Note 5 este că vine în variante de stocare de maxim 64 GB, astfel că utilizarea unui card microSD este absolut necesară pentru consumatorii avizi de conținut multimedia de înaltă definiție.

Capture2

Samsung Galaxy Note 5 Dual SIM este deja disponibil la precomandă în Filipine. Cel mai probabil va ajunge și pe meleagurile noastre printr-un canal neoficial de distribuție.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.