Samsung Galaxy Note 5 va fi dezvăluit pe data de 13 august

By | iul. 22, 2015

Samsung-Galaxy-Note-5-Release

În ultima perioadă am auzit nenumărate zvonuri legate de data de lansare a noului membru din familia Galaxy Note.

Conform unui raport venit din Coreea de Sud, evenimentul de lansare a lui Samsung Galaxy Note 5 ar urma să aibă loc la New York, în data de 13 august. Alături de Galaxy Note 5, se va lansa și S6 Edge Plus, o variantă mai mare a lui S6 Edge, care, spre deosebire de Galaxy Note Edge, nu va integra un S-Pen.

Business Korea crede că această mișcare venită din partea gigantului sud-coreean are ca scop sabotarea vânzărilor generate de iPhone 6s și 6s Plus, dispozitive ce urmează a fi dezvăluite la mijlocul lunii septembrie.

În același raport se regăsesc și câteva dintre specificațiile viitorului Samsung Galaxy Note 5: ecran Super AMOLED QHD de 5.7 inci, procesor Exynos 7422, 4 GB RAM, cameră foto de 16 MP cu OIS și S-Pen. În cazul lui Galaxy S6 Edge Plus ne putem așteta la specificații similare, cu excepția S-Pen-ului și a cantității de memorie RAM, care, cel mai probabil, va fi de doar 3 GB.

Sursa: Business Korea

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.