Samsung Galaxy Note 5 ar putea sosi pe canal oficial în Europa la începutul anului viitor

By | oct. 15, 2015

Conform unor informații publicate pe un blog de tehnologie de la noi, Samsung ar putea lansa Galaxy Note 5 în Europa undeva în luna ianuarie. Informațiile publicate nu pot fi susținute de o dovadă concretă așa că, momentan, poarta eticheta de zvon.

Samsung-Galaxy-Note-5

Dintr-un motiv încă necunoscut, Samsung a decis să amâne lansarea lui Galaxy Note 5 pentru piețele din Europa. Au ales în schimb să introducă Samsung Galaxy S6 Edge Plus: design identic cu S6 Edge, ecran de 5.7 inci și acumulator de 3000 mAh. Eu îl văd ca pe un act de disperare din partea sud-coreenilor de la Samsung care doresc să acapareze cât mai mult din cota de piața deținută de ultimele generații de iPhone-uri.

Da, știu, Galaxy Note 5 poate fi deja găsit în oferta diverșilor retaileri de pe la noi, însă nu pe canal oficial și, în mod automat, nu cu garanție oficială din partea producătorului. Din câte am înțeles, operatorii de telefonie mobilă de la noi l-ar putea introduce în ofertă chiar în perioada sărbătorilor de iarnă.

În ciuda acestor informații, v-aș recomanda să tratați cu scepticism zvonurile de acest fel. După cum vă spuneam încă din primul paragraf, respectivul blog nu vine cu dovezi concrete și nici nu are o istorie care să-i ofere credibilitate.

Sursa

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.