Sezonul reducerilor pe Google Play: Jocuri de top la 1-2$

By | dec. 21, 2012

In apropiere de sarbatori ne-am obisnuit cu reduceri in masa incepand de la magazinele clasice pana la cele online sau platforme cum ar fi Steam. Spre bucuria noastra si magazinul nostru preferat de aplicatii Android – Google Play intra in aceasta categorie. Mai jos v-am pregatit o colectie de jocuri care se dau la preturi uimitor de mici si nu trebuie sa lipseasca din colectia unui gamer.

 

QRCode
Grand Theft Auto 3 

Pret: 3.34 RON

Gen: Action-adventure, Open world,Crime

 

Grand Theft Auto 3 este o portare exacta a jocului omonim lansat in anul 2001 pe PC. Jocul s-a bucurat la acea vreme de un succes imens si a devenit un simbol al genului open world.


QRCode

Max Payne

Producator: Rockstar

Pret: 3.44RON

Gen: Third-person shooter,Action

 

Un alt joc clasic portat pe platforma Android este Max Payne. De asemenea un joc revolutionar la vremea lui Max Payne este inventatorul conceptului de “bullet time” (miscarile cu incetinitorul in genul Matrix). Lansat in anul 2001 pe PC, jocul inca este la fel de interesant si in versiunea pentru Android, mai ales pentru nostalgici :)

 

QRCode
Wild Blood

Producator: Gameloft

Gen: Action/Adventure

Pret: 3.34 RON

 

Wild Blood te pune in pielea lui Sir Lancelot si te trimite impotriva Regelui Arthur si a Morganei intr-un decor 3D spectaculos ce are in spate engine-ul Unreal. Bataliile sunt de-a dreptul epice iar efectele speciale nu lasa de dorit. Ca sa va faceti o idee vizionati clipul de mai jos.

QRCode
Dead Space

Producator: EA

Gen: 3rd Person Shooter/Horror

Pret: 3.40 RON

 

Dead Space este un joc de refereinta pe PC. Cu o poveste bine inchegata, aliens ce-ti sar in fata cand ti-e lumea mai draga si mult suspans  se ridica la standardele oricarui fan Doom 3 , F.E.A.R sau Silent Hill. Versiunea Android este la fel de scarry, controlul destul de intuitiv si va ofera o dosa sanatoasa de sperieturi. Doar aveti grija sa nu scapati telefonul/tableta din mana .

 

QRCode

Most Wanted

Producator: EA

Gen: Racing

Pret: 3.34RON

Nu cred ca mai este nevoie de vreo prezentare deoarece refuz sa cred ca exista cineva care nu a auzit de Need For Speed. Ultimul episod al seriei revine si cu o versiune Android demna de luat in seama.

 

QRCode
Sonic CD

Producator: SEGA

Gen: Arcade

Pret: 3.34 RON

 

Cand il vad pe Sonic imi vin in minte 2 lucruri: copilarie si SEGA. Unul din cei mai cunoscuti arici isi face loc si pe platforma Android. Jocul este foarte placut si aduce cu el simplitatea anilor ’90. Cu aceasta ocazie le urez spor la download nostalgicilor.

QRCode
Sonic 4 Episode II

Producator: SEGA

Gen: Arcade

Pret: 3.34 RON

 

Daca Sonic CD nu v-a convins va recomand sa incercati Sonic 4 Episode II.  Jocul are o grafica adaptata zilelor noastre si continua povestea episoadelor precedente. Un aspect foarte important este suportul pentru Multiplayer CO-OP prin bluetooth sau wifi.

QRCode
Jet Set Radio

Producator: SEGA

Gen: Extreme Sports

Pret: 6.71 RON

 

Jet Set Radio este un joc dedicat fanilor seriei Tony Hawk Pro Skater de pe PC. Curse, scheme  gasti si graffiti sunt elementele definitorii ale jocului. Desi are o grafica scoasa din anime-uri nu va lasati pacalit, gameplay-ul fiind unul de exceptie. Va garantez ca veti ajunge sa petreceti ore in sir cu telefonul in mana butonand ca nebunii fara sa va dati seama cum  trece timpul.