Qualcomm Snapdragon 820 apare în teste de benchmark

By | iun. 28, 2015

Capture

În urmă cu câteva zile au apărut o serie de zvonuri care sugerează că viitorul SoC high end venit din partea Qualcomm ar putea sosi cu nuclee pe 64 de biți Kyro tactate la 3 Ghz.

Se pare că următorul Snapdragon 820 ar putea fi produs utilizând tehnologia de fabricație Samsung pe 14 nm. Este fix același proces de fabricație utilizat în construcția procesorului Exynos 7420 care este integrat pe Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge.

Snapdragon 820 a apărut în urmă cu câteva ore în baza de date a popularului test de benchmark GeekBench. Scorul multi-core a arătat un punctaj de 1732 pentru operațiunile single core, respectiv 4970 pentru operațiuni multi core.

Se zvonește că primele telefoane care vor beneficia de soluția Snapdragon 820 vor veni din partea Sony, HTC și Xiaomi undeva spre sfârșitul anului.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.