Printie – Albume printate cu fotografii din telefon, tableta sau de pe Facebook

By | nov. 21, 2014

CaptureDesi traim intr-o lume aproape complet digitalizata, continutul tiparit si mai ales albumele de fotografii in format fizic continua sa aiba un farmec aparte.

Prin intermediul unei aplicatii mobile, o companie din Targu Mures promite sa livreze albume de fotografii personalizate direct la tine acasa in termen de maxim 3 zile lucratoare. Albumele foto sunt imprimate la o calitate superioara, utilizand aparatura de ultima generatie, intr-un format prietenos, usor de rasfoit (20 x 20 cm).

Aplicatia se numeste Printie si este disponibila in mod gratuit pentru Android si iOS.

Principiul de functionare este foarte simplu: instalezi aplicatia aferenta platformei tale, dai un nume albumului tau, adaugi fotografiile direct din telefon, alegi coperta si fundalul, iar dupa completezi adresa de livrare si detaliile de plata.

IMG_0017

Design-ul aplicatiei este simplu, intuitiv si placut. In maxim 5 minute poti alege pana la 60 de fotografii care sunt grupate in mod automat. Poti vedea calitatea albumelor tiparite direct pe pagina web a aplicatiei.

Albumele foto pot avea 2 tipuri de coperta: cartonata simpla sau cartonata groasa. Pentru un album cartonat simplu vei achita 59 de lei, in timp ce pentru un album cartonat gros vei plati 96 de lei. Preturile includ TVA, iar livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei.

Dupa finalizarea colajului, ai posibilitatea de a previzualiza albumul foto final inainte de a trimite comanda. Poti achita produsul atat prin ramburs (la livrare), cat si prin card bancar intr-un mediu de plata online securizat.

Albumele realizate in Printie pot fi cadoul ideal pentru orice ocazie speciala sau pur si simplu pentru a le aduce celor dragi un moment de bucurie:

  • albume foto cu copii, de oferit, bunicilor, rudelor sau prietenilor
  • albume cu fotografii de la evenimente de familie sau petreceri
  • albume cu fotografii din vacanta

Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play pentru Android si din App Store pentru iOS.

Daca detineti un terminal cu sistem de operare Android puteti descarca aplicatia din Google Play prin simpla scanare a codului QR de mai jos:

Aveti nevoie de Android 2.3.3+ sau de iOS 6.1.

5
Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.