Primele fotografii neoficiale cu Xiaomi Redmi Note 2

By | aug. 10, 2015

Un utilizator al rețelei de socializare Twitter a postat recent 2 fotografii ce ilustrează Xiaomi Redmi Note 2, un nou telefon mid-range care urmează să-și facă debutul în zilele ce urmează. Pe lângă fotografii, au fost publicate și câteva informații esențiale legate de preț și specificații.

redmi note 2

Noul dispozitiv ar urma să fie distribuit la un preț de aproximativ 177 $ și, aparent, există două variante: una cu chipset Snapdragon 615, iar cealaltă cu MediaTek MT6795. Nu știm încă dacă ambele variante vor fi distribuite simultan sau individual, în funcție de regiune.

xiaomi redmi note 2_2

Xiaomi Redmi Note 2 dispune de un ecran Full HD de 5.5 inci, 2 GB de memorie RAM, cameră foto de 13 MP, 16 GB spațiu de stocare, acumulator de 3100 mAh și sistem de operare Android 5.0.2. Construcția dispozitivului măsoară doar 8.05 mm și cântărește în jur de 160 de grame.

Conform mai multor surse din China, telefonul ar urma să fie dezvăluit pe data de 13 august, atunci când cei de la Xiaomi vor prezenta și noua versiune a popularei distribuții MIUI.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.