Primele detalii despre Snapdragon 830: proces de fabricație pe 10 nm și nume de cod MSM8998

By | oct. 15, 2015

Nici nu s-au lansat încă primele smartphone-uri cu chipset Snapdragon 820 la bord că deja Qualcomm începe să proiecteze următoarea generație de procesoare Snapdragon.

snapdragon-830

Conform unei surse din China, viitorul chipset Snapdragon 830 ar urma să facă trecerea la procesul de fabricație pe 10 nm care, cel puțin teoretic, ar urma să asigure o eficiență energetică superioară și un spor de performanță substanțial.

2015-10-14_12-41-56

Conform aceleiași surse, Snapdragon 830 va integra nuclee de tip Kyro într-o variantă îmbunătățită. Primele telefoane cu Snapdragon 830 ar urma să sosească în a doua jumătate a anului viitor.

Sursa: Weibo

Via: Mobilissimo

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.