Prezentare Vaporesso Target PM80 Kit

By | mart. 5, 2021

Vaporesso Target PM80 UK se doreste a fi un kit all-in-one cu mare accent pe portabilitate, functionalitate, autonomie si performanta. Este un mod electronic de tip pod foarte compact care poate opera la puteri de pana la 80 W si care integreaza un acumulator integrat cu capacitate de 2000 mAh. Este compatibil cu popularele coil-uri din seria GTX de la Vaporesso si aduce un display color TFT mare, cu diagonala de 0.96″. Culorile disponibile sunt foarte variate, modul putand fi gasit pe variantele Red, Green, Black, Blue, Brown, Silver, Silver Purple, Silver Blue, Silver Carbon Fiber si Silver Net.

Este realizat in mare parte din policarbonat glossy, iar ca dimensiuni are 102 grame inaltime, 24.8 mm grosime si 33.4 mm latime. Ecranul este amplasat la loc de cinste pe partea din fata, acompaniat de butonul de declansare si de cele de reglare a puterii. Cele doua poduri au capacitate de 4 ml (2 ml pentru varianta EU TPD) si vin cu un set de pluguri din silicon pentru restrictionarea airflow-ului.

Puterea poate fi ajustata in intervalul 5 – 80 W, iar ca tehnologii avem 0.001 insta-fire, care ofera declansare fara pic de lag, Smart VW, care detecteaza precis rezistenta coilului pentru a oferi tensiunea optima, precum si multiple protectii (supraincalzire, supradescarcare acumulator, scurtcircuit etc.). Modul are acumulator integrat de 2000 mAh, asa ca pe langa un alimentator USB nu veti mai avea nevoie de nimic altceva, dispozitivul fiind gata de utilizare inca de cum il scoateti din cutie. Incarcarea se face prin intermediul unui port microUSB amplasat pe lateral.

Podurile ofera umplere simpla si rapida, prin intermediul unui capacel din cauciuc de la baza, iar coilurile ofera prindere fara filet pentru mentenanta cat mai facila. De asemenea, podurile beneficiaza de sustinere printr-un set de magneti puternici, lucru care ar trebui sa simplifice considerabil interschimbarea podurilor.

In materie de coiluri, aveti de ales dintre sapte variante, una dintre ele fiind baza RBA: GTX 0.15 Ohm mesh (60 – 75 W), GTX 0.2 Ohm mesh (45 – 60 W), GTX 0.3 Ohm mesh (32 – 45 W), GTX 0.6 Ohm mesh (20 – 30 W), GTX 0.8 Ohm mesh (12 – 20 W), GTX 1.2 Ohm mesh (7 – 11 W) si GTX RBA pentru care aveti nevoie de fire si bumbac si v-o personalizati dupa bunul plac.

Portofoliul de coiluri ofera experiente pentru toate gusturile, de la mouth to lung restrictiv cu putere joasa la lung inhale pentru cloud chaseri. Intreaga gama de produse Vaporesso, inclusiv accesorii poate fi gasita pe Vaporesso UK.

La capitolul specificatii, reamintim ecranul color mare, acumulatorul intern cu capacitate de 2000 mAh, intervalul de putere de 5 – 80 W, incarcarea prin microUSB la curenti de pana la 2A, podurile cu capacitate de 4 ml (2 ml pentru EU TPD) si compatibilitatea extinsa cu un numar foarte variat de coiluri

Kit-ul include modul Vaporesso Target PM80 cu acumulator integrat, doua poduri cu capacitate de 4 ml, un coil GTX 0.2 Ohm mesh, un coil GTX 0.3 Ohm mesh, doua pluguri de ajustare a airflow-ului din silicon, un cablu USB pentru un incarcare, manualul de utilizare si cardul de garantie.

Pe langa portofoliul de produse Vaporesso, best online vape shop uk va pune la dispozitie o gama variata de produse pentru toate gusturile si bugetele. Magazinul va ofera livrare direct din spatiul comunitar, asadar nu trebuie sa achitati TVA si taxe vamale la primirea coletului.