Orange lanseaza aplicatia My Network care selecteaza pentru utilizatori cea mai rapida viteza disponibila

By | oct. 17, 2014

CaptureConform comunicatului de presa emis de companie, clientii Orange care utilizeaza smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android pot descarca aplicatia My Network. Cu ajutorul acestei aplicatii, clientii Orange pot naviga pe internet la cea mai buna viteza accesand reteaua mobila Orange prin tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G, retelele Orange Wi-Fi sau alte retele Wi-Fi preferate.

Cu My Network poti alege retelele Wi-Fi favorite la care sa te conectezi cat timp te afli in aria lor de acoperire sau poti vedea retelele disponibile din zona ta. Tot prin intermediul aplicatiei pot fi gasite cele mai apropiate hotspoturi Orange Wi-Fi si poti primi notificari referitoare la retelele ce pot fi accesate.

Aplicatia My Network este disponibila tuturor utilizatorilor de smartphone-uri dotate cu sistem de operare Android, insa este optimizata pentru clientii Orange, care au acces la functii suplimentare, cum ar fi conectarea la retelele Orange Wi-Fi cu autentificare pe baza cartelei SIM, fara a mai fi nevoie de un nume de utilizator si parola.

Aplicatia este disponibila in mod gratuit pe Google Play, necesita un smartphone cu sistem de operare Android 4.x si rezolutie de minim 800×480 pixeli.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.