OnePlus 6 primeste un nou update beta; include patch-ul de securitate pentru luna octombrie

By | oct. 22, 2018

Incepand de astazi utilizatorii de OnePlus 6 pot instala OxygenOS open beta 5. Changelist-ul nu este chiar atat de amplu si din cate se pare include doar patch-ul de securitate Android pentru luna octombrie si unele mici de schimbari de UI pentru meniul de power off.

Daca aveti deja instalat un build open beta update-ul ar trebui sa fie livrat in regim OTA. Daca nu ati facut inca trecerea pe open beta si doriti sa incercati ultimele build-uri bazate pe Android 9.0 va trebui sa urmati instructiunile de aici. Tineti cont ca acest lucru va duce la stergerea datelor de pe dispozitiv. Ulterior, daca doriti sa reveniti la canalul oficial, cu build-uri stabile, va trebui sa flashuiti manual imaginea stock si totodata sa stergeti din nou toate datele.

OnePlus mai avertizeaza utilizatorii ca build-urile open beta nu sunt stabile si pot contine bug-uri neintalnite in canalul oficial de distributie a actualizarilor. Sunt distributii software utilizate doar pentru testare, in vederea determinarii si raportarii potentialelor erori de catre comunitate.