LG prezintă V10: smartphone cu ecran “duo”, procesor Snapdragon 808 și 4 GB RAM

By | oct. 1, 2015

Așteptarea a luat sfârșit! LG a prezentat astăzi mult așteptatul LG V10, un smartphone cu ecran și cameră foto în configurație duo.

LG-V10-Black-01

Spre deosebire de celelalte smartphone-uri dual screen apărute până în prezent (YotaPhone este exemplul perfect), LG V10 dispune de un ecran QHD de 5.7 inci, peste care este suprapus un altul de 2.1 inci ce rulează la o rezoluție de 1040 x 160 pixeli.

LG-V10-03-horz

Sună complicat? Nu chiar. Conform declarațiilor făcute de companie, cel de-al doilea ecran are un consum foarte redus de energie, astfel că va rămâne în permanență activ și va afișa detalii legate de timp, vreme și notificări. De asemenea, prin intermediul său se pot controla player-ul muzical, calendarul, dar și alte aplicații compatibile preinstalate.

În configurație duo este și modulul de fotografiere secundar. Acesta este compus din două camere foto de 5 MP, una pentru fotografii la unghiuri de vizualizare de până la 80 de grade, iar cealaltă pentru a completa o experiență de fotografiere, cu unghiuri de vizualizare de până la 120 de grade.

Sub capotă găsim o configurație foarte similară cu LG G4: procesor Qualcomm Snapdragon 808, 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și o baterie detașabilă cu capacitare de 3000 mAh.

LG-V10-Black-02

Camera foto principală dispune de un senzor de 16 MP, cu deschidere f/1.8, OIS 2.0, focalizare asistată de laser și dual LED flash.

În ceea ce privește conectivitatea, telefonul dispune de 4G LTE în standard Cat.6, Bluetooth 4.1, NFC și Wi-fi b/g/n/AC.

LG-V10-02

Deși design-ul său este foarte similar cu cel al lui LG G4, în construcție a fost integrat un alt set de materiale: ramă metalică și spate cauciucat pentru o mai bună aderență. Cântărește în jur de 190 de grame și măsoară 8.6 mm grosime.

LG V10 urmează să fie disponibil în variantele de culoare black, white, beige, dark blue și light shade of blue începând cu prima jumătate a lunii octombrie. Pentru început va fi disponibil doar în Coreea de Sud la un preț momentan necunoscut. Nu știm deocamdată dacă își va face drum și către piețele europene.

Via: GSMDome

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.