LG Nexus 5 (2015) apare într-o nouă fotografie

By | sept. 8, 2015

O nouă fotografie în care este ilustrat LG Nexus 5 (2015) a apărut astăzi pe internet. De data aceasta, dispozitivul este fotografiat din lateral și putem așadar să ne facem o scurtă impresie asupra construcției și design-ului.

AndroidPIT-Nexus-5-2015-side-view-thin-w782

Pentru început, putem spune despre noul model că păstrează aspectul minimalist a lui LG Nexus 5, aducând doar câteva schimbări estetice minore.

Dispozitivul pare a fi ceva mai subțire decât predecesorul său și, pe lângă camera ușor ieșită in relief, remarcăm și prezența unui scanner de amprentă amplasat pe partea posterioară. Butoanele de volum și power păstrează un layout similar, iar rama ce acoperă laturile pare a fi metalică.

Se zvonește că LG Nexus 5 (2015) va veni la bord cu un ecran Full HD de 5.2 inci, procesor Qualcomm Snadragon 808 Hexa-Core, 3 GB de memorie RAM, cameră foto de 12.3 MP, acumulator cu capacitate de 2700 mAh și memorie internă de 16/32 GB. Sunt aproape sigur că lansarea sa va coincide cu data la care Android 6.0 Marshmallow va fi disponibil în mod oficial.

Conform surselor citate până în prezent, noile smartphone-uri din gama Google Nexus își vor face debutul pe data de 29 septembrie. Nu cunoaștem încă detalii legate de preț sau disponibilitate.

Sursa: Androidpit

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.