LG G4 primește update la Android 6.0 începând de săptămâna viitoare

By | oct. 15, 2015

Prin intermediul unui comunicat de presă, sud-coreenii de la LG au anunțat că update-ul la Android 6.0 Marshmallow pentru LG G4 va fi disponibil începând de săptămâna viitoare.  Pentru început, doar utilizatorii din Polonia vor primi actualizarea, urmând ca în zilelele ce urmează să fie distribuit către toate terminalele LG G4 achiziționate din Europa.

LG-G4-M-Upgrade-01

Nu știm încă dacă LG G2, LG G3, LG G Flex și LG G Flex 2 vor primi update-ul într-un timeframe similar. Compania s-a ferit momentan să facă o declarație cu privire la procesul de actualizare pentru restul dispozitivelor din ofertă.

Sursa: LGNewsroom

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.