HTC prezintă smartphone-ul One A9 ca pe o alternativă foarte bună la noile generații de iPhone-uri

By | oct. 20, 2015

Într-un efort disperat de a propulsa vânzările și în mod implicit și profiturile companiei, taiwanezii de la HTC au făcut o declarație controversată. Cher Wang, CEO HTC, a declarat că noul HTC One A9 este combinația perfectă între frumusețe, performanță și simplitate, fiind așadar un înlocuitor perfect pentru ultimele generații de iPhone-uri.

gsmarena_001 (1)

HTC One A9 urmează să fie dezvăluit astăzi în cadrul unui eveniment de presă. Săptămâna trecută, terminalul a fost listat din greșeală pe site-ul Orange Franța. Din câte am văzut, specificațiile tind mai degrabă către mid-range: ecran Full HD de 5 inci, cameră foto de 13 MP și Android 6.0. Prețul în schimb urcă până la aproximativ 690 $, așadar nu sunt foarte sigur că va avea succesul scontat.

Singurul aspect prin care reușește să impresioneze este design-ul complet metalic, inspirat parcă din cel al ultimelor generații de smartphone-uri de la Apple.

Personal, îl văd ca pe un competitor direct pentru seria Samsung Galaxy A. Vom afla toate detaliile oficiale în termen de câteva ore.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.