HTC One A9 apare într-un test de benchmark

By | oct. 15, 2015

HTC One A9 este unul dintre cele mai anticipate telefoane ale momentului. După ce a făcut subiectul a nenumărate leak-uri în ultimele câteva săptămâni, compania a emis invitații de presă pentru evenimentul de lansare ce va avea loc pe data de 20 octombrie.

HTC-One-A9-leak1

Între timp, HTC One A9 ni se tot arată în aplicații de benchmark. De data această, aplicația de benchmark GFXBench raportează specificații ușor diferite față de cele anticipate: ecran Full HD de 5 inci, procesor Octa Core Qualcomm Snapdragon 615 și doar 2 GB de memorie RAM.

HTC-One-A9-1444842518-0-0

Până în prezent, se credea ca telefonul ar urma să sosească cu un chipset MediaTek Helio X20 Deca Core și 4 GB de memorie RAM. Cel mai probabil, va exista atât o variantă cu procesor Qualcomm, cât și una cu procesor MediaTek, așa cum am văzut în cazul lui Xiaomi Redmi Note 2.

În termeni de design, telefonul ar urma să vină într-o construcție complet metalică, foarte similară cu cea a seriei iPhone 6. Îmbină conceptul de smartphone premium mid-range: design foarte atrăgător, dar specificații medii.

Am o vagă bănuială că se dorește a fi un concurent direct pentru seria Samsung Galaxy A, dar și pentru sumedenia de telefoane chinezești apărute în ultima perioadă. Nu cunoaștem încă detalii legate de preț sau disponibilitate.

Sursa: GSMArena

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.