HTC One A9 apare în Geekbench; procesor MediaTek deca-core și 4 GB RAM la bord

By | sept. 11, 2015

Știm deja că cei de la HTC pregătesc lansarea unui nou smartphone de top pe data de 29 septembrie. Au apărut deja câteva fotografii pe internet, iar astăzi se pare că au fost confirmate și mare parte din specificațiile tehnice.

20150910101700146

Utilitarul de benchmark Geekbench 3 arată că presupusul HTC One A9 înregistrează un punctaj de 1835 puncte pentru operațiuni single-core, respectiv 5884 puncte pentru operațiuni multi-core. Pe lângă aceste rezultate impunătoare, ne este dezvăluit și procesorul dispozitivului: MediaTek Helio X20 Deca-Core tactat la 1.9 Ghz.

Alte specificații includ 4 GB de memorie RAM și Android 5.1.1 Lollipop. Această implementare hardware nu este chiar o surpriză. Taiwanezii au avut mult de suferit de pe urma problemelor de supraîncălzire manifestate pe HTC One M9 din cauza chipset-ului Qualcomm Snapdragon 810.

Mai multe publicații sugerează că HTC One A9 va aduce un ecran QHD de 5.5 inci și o cameră foto performantă cu suport pentru captură RAW. Prețul ar putea fi situat în jurul pragului de 600 $. Nu cunoaștem deocamdată dacă este vorba despre un model ce va fi disponibil la nivel global sau doar despre unul dedicat piețelor de pe teritoriul asiatic.

Via: Mobilissimo

Sursa: 3533

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.