HTC Butterfly 3 anunțat oficial; procesor Snapdragon 810 și cameră foto de 20 MP

By | sept. 29, 2015

Pe lângă HTC One M9+ Supreme Camera, HTC a mai dezvăluit astăzi și succesorul seriei Butterfly. Practic, noul HTC Butterfly 3 este fix același device ca și HTC Butterfly J, disponibil deja în Japonia de câteva luni bune.

htc-butterfly-3

La fel ca și acesta, HTC Butterfly 3 are la bord un ecran QHD de 5.2 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare (+ slot card microSD) și o cameră foto de 20.2 MP, acompaniată de o altă dedicată capturării detaliilor ce țin de profunzimea imaginii.

Lentila camerei foto este protejată de sticlă de safir și dispune de o deschidere f/2.2, precum și de un dual-LED flash. Printre altele, poate captura și video la rezoluție 4K.

Interesant este că pe partea frontală are o cameră foto de 13 MP, cu senzor BSI și deschidere f/2.0, făcând-o astfel ideală pentru împătimiții fotografiilor de tip selfie.

HTC Butterfly 3 măsoară 150.99 x 72.99 x 9.99 mm și cântărește în jur de 170 de grame. Este certificat IP57, fiind astfel protejat împotriva contactului cu lichide sau praf și integrează un acumulator cu capacitate de 2700 mAh.

htc-butterfly-3-colors

Telefonul rulează Android 5.0 Lollipop, personalizat cu HTC Sense 7.0. Va deveni disponibil în Taiwan începând cu data de 20 Octombrie la un preț de aproximativ 600 $. Nu știm încă dacă își va face drum și către piețele europene.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.