Geekvape Aegis Boost Plus Kit – un pod 18650 foarte simpatic

By | iun. 17, 2020

Aegis Boost Plus se dorește a fi o versiune actualizată a lui Aegis Boost. Comparativ cu versiunea precedentă, Aegis Boost Plus aduce câteva schimbări notabile de dimensiuni, controale și personalizare, baterie și pod. Liniile de design au rămas în mare parte aceleași, construcția fiind realizată dintr-o combinație de metal și piele sintetică și având certificare IP67 pentru protecție la contactul cu lichide și praf. Toate dispozitivele de la Geekvape sunt disponibile la Vapesourcing la prețuri foarte avantajoase și cu livrare în toată lumea. Vapesourcing listează noul model Aegis Boost Plus la precomandă la prețul de $35.99.

Deși proporțiile dispozitivul au crescut ușor, Aegis Boost Plus este în continuare un dispozitiv foarte compact. La capitolul autonomie, noul model renunță la acumulatorul integrat și introduce suportul pentru unul de tip 18650, accesul la baterie făcându-se prin zona inferioară. Din spusele producătorului, autonomia ar trebui să fie cam cu 50% mai bună.

Puterea a rămas neschimbată, Geekvape Aegis Plus putând să livreze până la 40 W, dar și să opereze în mod TC. De asemenea, noul model dispune și de chip-ul AS Chip, care asigură eficiență energetică crescută, timp de declanșare de sub 0.02 secunde, numeroase protecții și precizie în ceea ce privește tensiunile livrate atomizorului. Ca opțiuni de personalizare, putem regla puterea livrată prin intermediul butoanelor plus și minus, iar ecranul este mai mare, având diagonală de 0.96 inch. Acesta oferă toate informațiile de interes: putere livrată, tensiune, rezistență atomizor și nivel de încărcare acumulator. Încărcarea se face prin intermediul unui port microUSB, acoperit cu un căpăcel din cauciuc pentru ingress protection.

Pod-ul are capacitate de 5.5 ml și este proiectat pentru utilizarea sărurilor de nicotină, fiind totodată optimizat pentru airflow, aromă și reducerea condensului la nivelul drip tip-ului. De asemenea, are și airflow ajustabil, putând fi adaptat pentru utilizare mouth to lung. Ca achiziție separată va fi disponibil și un adaptor 510, care să permită utilizarea unui atomizor obișnuit, precum și un RDTA pentru pasionații de DIY. La capitolul coils, modelul se laudă cu G.Coil Boost Formula, care promit aburi mai denși, o reproducere mai fidelă a aromei, dar și un throat hit mai pronunțat. Totodată, coil-ul promite să fie compatibil și cu modelele viitoare de la Geekvape.

Vor fi disponibile șase variante de culoare: Devil Red, Space Black, Classic Silver, Gunmetal, Almighty Blue și Aura Glow, iar prețul de lansare la vape near me este de $35.99, adică în jur de 160 Lei. La capitolul accesorii pachetul include două coil-uri (G Coil Boost Formula 0.4 Ohm și G Coil Boost Formula 0.6 ohm), un drip tip de rezervă, cablu USB pentru încărcare și manual de instrucțiuni.