Noi detalii despre camera foto a lui Allview X2 Xtreme

By | aug. 13, 2015

Capture

Cei de la Allview continuă campania de promovare pentru flagship-ul X2 Xtreme. Astăzi ni se face o trecere în revistă a câtorva dintre cele mai importante funcții care completează experiența de fotografiere.

Conform informațiilor furnizate, camera foto principală de 24 MP a lui Allview X2 Xtreme se deschide instant, focalizează în mai puțin de 0.2 secunde și reușește să captureze un cadru în sub 0.4 secunde, astfel că veți putea surprinde instant momentele care contează.

Camera foto are șase straturi de lentile, filtru UV și este protejată de sticlă Safir. Cele 2 LED-uri dual-tone sunt de mare intensitate și promit fotografii reușite chiar și în condiții reduse de luminozitate.

Aplicația camerei foto se poate adapta în funcție de cunoștintele utilizatorului, fotografii profesioniști având acces la diverse opțiuni avansate precum viteza obturatorului, timpul de expunere și balansul de alb.

Mai multe detalii pe site-ul Allview.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.