CyanogenMod prezintă Gello, un browser avansat bazat pe Chrome

By | iul. 1, 2015

Sistemul de operare Android nu duce lipsă de browsere third party. Deși majoritatea utilizatorilor Android folosesc Google Chrome, în magazinul de aplicații Play se pot găsi o groază de alternative, precum Dolphin sau Opera, care vin în întâmpinarea utilizatorilor cu nevoi diferite.

Echipa din spatele CyanogenMod prezintă un nou browser bazat pe Chromium, care pe lângă funcțiile de bază Google Chrome și îmbunătățirile de performanță integrate, vine cu o serie de funcții interesante, menite să ne simplifice experiența de utilizare a browser-ului de internet:

  • Salvare pagini pentru deschidere în mod offline;
  • Mod de noapte și mod imersiv;
  • Setări de securitate pentru fiecare website în parte, inclusiv ad blocker;
  • Manager de descărcări care permite redenumirea fișierelor și selectarea directorului de descărcare.

Momentan, project Gello este în curs de dezvoltare și urmează să fie lansat într-un viitor apropiat.

Sursa: AndroidPolice

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.