ROM-uri custom pentru Alldro Speed, Alldro Speed_i si E-Boda Impresspeed E200 (CM10, JB si ICS)

By | ian. 29, 2013

Unele dintre cele mai populare tablete mioritice, popularitate datorata in mare parte costului scazut si a performantelor relativ decente pentru incepatori  sunt Alldro Speed, Alldro Speed i vandute de Allview  si Impresspeed E200 vanduta de E-Boda. Ce au in comun cele 3 tablete enumerate mai sus? Toate sunt de fapt un rebrand al tabletei chinezest LY-F1 (ati observat ca am spus “vandute” si nu “produse” de catre Allview si E-Boda). Noul nume dat de comerciantii romani poate provoca confuzie printre entuziastii de ROM-uri custom sau cei care doresc sa afle anumite detalii despre tabletele lor.  Faptul ca au la baza acelasi hardware si sunt destul de raspandite au atras atentia dezvoltatorilor de ROM-uri custom care si-au dedicat timpul liber pentru a corecta defectele sau neajunsurile oferite de versiunile stock cu care vin tabletele sau pentru a ne oferi o experienta Android superioara (cum ar fi CyanogenMod).

Unul dintre acesti dezvoltatori este  djsebyss care s-a alaturat recent comunitatii noastre. Cine nu este familiar cu acest nume, tin sa va aduc la cunostinta ca a fost primul dezvoltator care a oferit un ROM Custom pentru Alldro Speed (Seby’s ROM), majoritatea celor aparute dupa fiind bazate intr-o oarecare masura pe progresul facut de el. Un exemplu concret este ReactorROM, prezentat pe formul nostru.

Pentru inceput, djsebyss  a postat o colectie de ROM-uri pentru Alldro Speed, Alldro Speed i si E-Boda Impresspeed E200. Astfel, in functie de modelul detinut utilizatorii au posibilitatea sa-si instaleze CyanogenMod 10, Jelly Bean 4.1.1 sau Android 4.0.4. (Atentie la modelul tabletei cand faceti flash la ROM) .In viitorul apropiat ne-a promis si o colectie de ROM-uri pentru cele mai populare tablete E-Boda existente pe piata.

Pentru mai multe detalii va rog sa accesati categoria dedicata pe forum: Tablete Allview .