Samsung lanseaza cursuri de dezvoltare de aplicatii Android pentru studenti

By | mart. 20, 2015

Curs DAAI_2

Samsung Romania da startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicatii Android, adresat studentilor si absolventilor de facultate cu profil tehnic si cunostinte de programare Java.

Curs DAAI_3

Persoanele interesate se pot inscrie pana la data de 26 martie. Cursul va consta in sesiuni teoretice si practice in urma carora tinerii vor dobandi cunostintele necesare pentru dezvoltarea de aplicatii mobile Android.

Pentru a se inscrie, studentii si absolventii trebuie sa trimita un e-mail la adresa saim.mobilpro@gmail.com cu subiectul [DAAI]. Mesajul trimis trebuie sa contina numele si numarul de telefon, dar si informatii referitoare la pregatirea anterioara Java si Android pe care o au si o scurta motivare pentru care isi doresc sa participe.

Curs DAAI_1

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.