Bursa zvonurilor: Samsung Galaxy S7 cu Snapdragon 820?

By | sept. 11, 2015

Este deja un lucru comun ca diverse specificații tehnice și fotografii ale unor viitoare dispozitive să apară pe internet cu mult înaintea dezvăluirii oficiale. Astăzi discutăm despre Samsung Galaxy S7 și despre posibilitatea ca acesta să vină la bord cu un procesor Qualcomm Snadragon 820. Știm deja că Samsung a renunțat la Snapdragon 810 pentru ultima generație de telefoane și a ales în schimb să dezvolte o soluție in-house, aparent mult mai performantă și eficientă din punct de vedere energetic.

9eb1b839jw1evxb6kd1svj20go0qe76i

Lucrurile s-ar putea schimba însă odată cu apariția chipset-ului Snapdragon 820 care promite performanțe duble și o eficiență energetică cu mult îmbunătățită. Recent, un presupus Galaxy S7 a apărut în baza de date AnTuTu și, surprinzător, rulează chipset-ul Snapdragon 820.

Deși scorul de 65775 este destul de impunător, din păcate nu reușește să se ridice la nivelul celui înregistrat de procesoarul Exynos 7420 întâlnit pe seria de smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy Note 5. Pe lângă procesor, AnTuTu raportează un ecran QHD de 5.7 inci, o cameră foto de 16 MP, 4 GB de memorie RAM și 64 GB memorie internă. Diferențele față de ultima gama de smartphone-uri de top Samsung sunt infime, așadar slabe șanse ca acesta să fie cu adevărat viitorul Galaxy S7. Cu toate acestea, trebuie să luăm în calcul că, cel puțin momentan, discutăm despre un prototip, nicidecum despre o variantă finalizată a produsului. Specificațiile se pot schimba destul de mult până la finalizarea procesului de dezvoltare.

Sursa: GSMDome

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.