Bursa zvonurilor: noile smartphone-uri din gama Google Nexus vor putea fi precomandate începând cu data de 13 octombrie

By | sept. 8, 2015

Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, este posibil ca anul acesta să asistăm la lansarea a două noi terminale mobile din gama Google Nexus: unul produs de Huawei, iar celălalt de LG. Ambele telefoane au fost subiectul a nenumărate leak-uri apărute recent în presă și nu ar fi chiar o surpriza ca până la sfârșitul lunii să fie dezvăluite în mod oficial.

gsmarena_001 (1)

Conform unei surse anumime, noile telefoane vor putea fi precomandate începând cu data de 13 octombrie. Cu toate acestea, nu cunoaștem încă prețurile celor două dispozitive sau o dată exactă la care vor începe livrările. Până în prezent, noile generații de smartphone-uri Nexus au fost livrate într-un termen cuprins între 1-3 săptămâni din momentul plasării precomenzilor, așadar ne putem aștepta ca și de data aceasta comenzile să decurgă într-o manieră similară.

În ciuda acestor informații, este prea devreme să ne putem pronunța asupra disponibilității celor două smartphone-uri. La urma urmei, nici măcar nu avem vreo confirmare oficială din partea gigantului Google cum că noile dispozitive își vor face apariția în această toamnă.

Sursa: talkandroid

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.