Bursa zvonurilor: Amazon lucrează la o tabletă de 50 $

By | sept. 8, 2015

Conform unui raport publicat de The Wall Street Journal, Amazon ar putea lansa în viitorul apropiat o tabletă ce va costa doar 50 $.

sony-tablets1-hands2-lg

La fel ca și Fire HD 6, presupusa tableta accesibilă ar urma să integreze un ecran de 6 inci. Bineînțeles, pe lângă aceasta, vor fi disponibile și variante de 8 și 10 inci.

Pentru a menține costurile de dezvoltare și producție la un nivel minim, Amazon se pare că lucrează în colaborare cu câteva companii din China și Taiwan. După cum probabil vă așteptați, viitorul model va dispune de specificații hardware inferioare, ideale doar pentru consumul de conținut multimedia.

Mișcarea Amazon este una firească, mai ales că până în prezent soluțiile hardware pe care le-au dezvoltat nu s-au bucurat de prea mare succes în rândul consumatorilor. Cel mai sugestiv exemplu este smartphone-ul Amazon Fire Phone care, pe lângă pierderile financiare înregistrate de companie, a dus și la concedierea unor echipe de ingineri responsabili pentru dezvoltarea de soluții hardware.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.