Asus ZenFone 2 Deluxe la prețul de doar 269.99 $ în oferta Everbuying

By | aug. 31, 2015

jBDCeUV6UoYzr4sh_setting_fff_1_90_end_500

Probabil ați aflat deja că gama Asus ZenFone 2 a primit recent câteva noi variante: Deluxe, Laser și Selfie. Fiecare variantă este adresată unui anumit segment de utilizatori, iar Asus speră astfel să muște puțin câte puțin din cota de piață ocupată de producătorii consacrați în producția de smartphone-uri. Spre deosebire de aceștia însă, gama ZenFone 2 a fost axată din start pe principiul raport/calitate preț excelent, iar asta se vede din vânzările înregistrate la doar 6 luni de la lansare.

Un mic exemplu care pare să confirme teoria legată de cota de piață: ZenFone Selfie are în dotare o cameră foto frontală foarte performantă, perfectă pentru împătimiții de selfie-uri, ZenFone Laser dispune de o cameră foto de 13 MP cu senzor de detecție de fază, ideală pentru pasionații de fotografie, iar ZenFone Deluxe vine într-un design ceva mai atrăgător decât varianta de bază, menținând în același timp și specificațiile de top ale modelului ZenFone 2 ZE551ML. Dacă adăugăm și ZenFone Zoom în peisaj, pare că acoperim aproape orice categorie de utilizatori și nevoi, nu-i așa?

S-au vândut în jur de 8 milioane de terminale ZenFone 2 în doar prima jumătate a anului și se estimează că cifra va urca până la 25 de milioane de unități vândute spre sfârșitul anului. Nici nu e de mirare, mai ales că varianta de top a lui ZenFone 2 costă doar aproximativ 1500 Lei și se ia la trantă cu aproape orice smartphone de top venit din partea unui producător consacrat.

AV7kkHfoXVhR0lei_setting_fff_1_90_end_500

După cum ziceam și adineauri, ZenFone 2 Deluxe păstrează caracteristicile tehnice ale lui ZenFone 2 ZE551ML și aduce un concept de design puțin diferit. Deși șasiul dispozitvului și partea frontală rămân practic neschimbate, spatele este acoperit de o textură reflectorizantă ce imită cristalul și conferă dispozitivului un aspect plăcut și elegant.

Specificații tehnice Asus ZenFone Deluxe:

  • Display 5.5 inci Full HD
  • Procesor Intel Z3580 Quad Core 2.3 Ghz pe 64 de biți
  • 4 GB RAM
  • 32/64/128/256 GB memorie internă
  • Cameră foto 13 MP
  • Conectivitate 4G LTE, Wi-Fi b/g/n/AC și Bluetooth
  • Acumulator 3000 mAh
  • Sistem de operare Android 5.0 Lollipop

ZE35BYL29ut2dG2b_setting_fff_1_90_end_500

Cei de la Everbuying l-au listat deja la precomandă la prețul de doar 269.99 $. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, iar procesul de livrare va începe pe data de 20 septembrie. Apropo, livrarea este gratuită, iar garanția este de un an de la momentul achiziției.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.