Asus a dezvăluit Zenfone Max, un nou telefon cu acumulator de 5000 mAh

By | aug. 6, 2015

ASUS-ZenFone-Max-840x481

Autonomia redusă este poate cea mai supărătoare problemă pe care o întâlnim în rândul telefoanelor mobile de câțiva ani încoace. În cel mai bun caz, smartphone-urile moderne pot rezista până la 2 zile, iar asta se întâmplă de obicei doar în eventualitatea unei utilizări moderate spre minime.

Din fericire, producătorii au început deja să dezvolte soluții generoase din punct de vedere al autonomiei, ajutate de baterii ce ajung chiar și până în pragul de 5000 mAh. Asus a dezvăluit astăzi, în cadrul unui eveniment organizat în India, un nou telefon mid-range cu acumulator de 5000 mAh.

Este vorba despre Asus Zenfone Max care, deși nu prea impresionează în materie de specificații, bateria sa ar trebui să-i asigure cam 2-3 zile de funcționare. Vine cu un ecran HD de 5.5 inci, procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 2 GB memorie RAM. Dispune de o cameră foto principală de 13 MP cu deschidere f/2.0, focalizare asistată de laser și dual-LED flash.

Nu se cunoaște deocamdată un preț de pornire sau data la care Zenfone Max va ajunge pe rafturile magazinelor.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.