Asus ZenFone Go lansat oficial; ecran HD de 5 inci, Android 5.1 și preț foarte accesibil

By | sept. 23, 2015

La doar o lună de la lansarea oficială a ZenFone 2 Deluxe și Zenfone 2 Laser, Asus a prezentat astăzi ZenFone Go, un smartphone accesibil destinat piețelor emergente.

gsmarena_001 (1)

Asus ZenFone Go integrează un ecran HD de 5 inci, procesor MediaTek MT6580 Quad-Core tactat la 1.3 Ghz, 2 GB de memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și acumulator cu capacitate de 2070 mAh.

Camera foto principală dispune de un senzor de 8 MP, iar cea secundară de unul de 2 MP. În ceea ce privește conectivitatea, telefonul stă foarte bine: 3G HSDPA de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 și A-GPS.

Rulează Android 5.1 Lollipop, personalizat cu interfața proprietară ZenUI. Pe lângă cei 8 GB de memorie internă, utilizatorii vor putea utiliza un card microSD de până la 32 GB și vor primi în mod gratuit 100 GB spațiu de stocare Google Drive timp de 2 ani.

Surprinzător, telefonul costă doar 120 $ (aprox. 500 RON) și vine în 3 variante de culoare: negru, alb și roșu. Nu știm deocamdată dacă va ajunge și în România pe canal oficial de distribuție. Ar trebui să-l găsim cât de curând în oferta magazinelor online din China.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.