Asus estimează că va livra 20 de milioane de unități Asus ZenFone 2 anul acesta

By | aug. 19, 2015

Asus a lansat gama de smartphone-uri ZenFone 2 anul acesta și până în prezent rezultatele par a fi pozitive. Au vândut deja 8 milioane de unități și speră ca până la sfârșitul anului să-i întreacă pe taiwanezii de la HTC care estimează vânzări de doar 15 milioane de unități pentru vârful de gamă HTC One M9.

Asus Zenfone 2 Review 1

Cei de la Asus estimează că până la sfârșitul anului vor vinde între 17-25 de milioane de terminale ZenFone 2. Vânzările cele mai importante sunt așteptate în perioada Sărbătorilor de iarnă. Prin lansarea seriilor ZenFone 2 Laser, ZenFone 2 Deluxe și ZenFone 2 Selfie, Asus crede că va vinde în jur de 6 milioane de terminale doar în Q3.

Ultimele noutăți din gama ZenFone vor ajunge și în Brazilia, una dintre cele mai importante piețe pentru dispozitive mid-range, pe data de 21 august. Telefoanele dedicate pieței braziliene vor fi asamblate local printr-o colaborare cu gigantul Foxconn.

Sursa: Digitimes

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.