Aplicația Microsoft Cortana poate fi acum setată ca asistent vocal principal pe Android

By | aug. 10, 2015

Cortana

Acum câteva zile, aplicația Microsoft Cortana a primit un mic update și, printre altele, acum poate fi setată ca asistent vocal implicit pe dispozitivele Android, în locul Google Now. Această setare permite și accesul rapid la aplicație prin apăsarea lungă a butonului home.

Din păcate, aplicația nu poate fi inițializată vocal precum Google Now, așadar va fi nevoie să o deschideți manual ori de câte ori doriți să o întrebați câte ceva.

Momentan, aplicația se află în stadiu beta și este disponibilă în mod oficial doar pentru număr restrâns de utilizatori. Cu toate acestea, curioșii pot descărca direct fișierul de instalare, trecând astfel peste această limitare.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.