Cum iti faci dispozitivul Android mai rapid?

By | ian. 4, 2013

Un membru al comunitatii noastre, r2d2 a postat pe forum o aplicatie numita Seeder al carui scop e sa imbunatateasca timpii de raspuns si sa elimine lag-ul din sistemul de operare Android cand deschidem aplicatii sau cand navigam prin meniuri. Fiind mai sceptic din fire am  instalat cu oarecare neincredere aplicatia si nu ma asteptam la prea multe. Rezultatul a fost uimitor.

Dispozitivul pe care am testat a fost un Motorola Droid 3 (dual core 1GHz CPU & 512 RAM) concluzia e ca in medie aplicatiile pornesc de 5x mai repede (Maps pornea in 2.5 s, acum porneste in 0.5 s). Seeder nu se limiteaza doar la aplicatiile instalate ci si la intreg sistemul de operare Android. Acum cand apas Home sunt dus instant pe homescreen iar navigarea prin meniuri se face fara nici un pic de lag. O alta imbunatatire observata este in momentul  navigarii web (mai ales pe pagini securizate de genul https://) – testat folosind browser-ul standard.

Aplicatia a mai fost testata de catre r2d2 pe Samsung Galaxy i5500 (cu rezultate uimitoare) , Galaxy Mini si Motorola Fire XT si este compatibila cu orice versiune/model Android.

Pentru a descarca aplicatia si instructiuni de utilizare va invit sa cititi postarea lui r2d2 de pe forum:  Timp de raspuns imbunatatit si viteza mai mare in Android