Surse de aplicatii Android – Alternative Android Market (partea a III-a)

By | dec. 18, 2011

Zilele trecute vorbeam despre alternative pentru Android Market. In 2 articole(Surse de aplicatii Android – Alternative Android Market (partea I) si Surse de aplicatii Android – Alternative Android Market (partea a II-a) ) v-am prezentat 8 alternative de unde puteti descarca aplicatii Android. Astazi vom continua cu inca 4 sugestii care speram noi ca va vor multumi in cautarea de noi locuri de unde sa va aprovizionati cu aplicatiile preferate. Avand in vedere ritmul de dezvoltare a sistemului de operare Android sunt sigur ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru dispozitivele voastre. Iata ce v-am pregatit azi:
qrcode

Opera Mobile Store – Popularul browser pentru mobile are si el propriuul market pentru aplicatii Android. Nu are un numar prea mare de aplicatii insa daca tot incerci un nou browser pe telefonul tau Android de ce sa nu incerci si Opera Mobile Store? Este foarte simplu de folosit, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe speed dial-ul browserului Opera Mobile Store, sa selectezi dispozitivul tau si sa navighezi pe market. Daca gasesti ceva interesant il poti descarca direct din browser..

 

 

Mobandgo – Un alt market cu tenta sociala, Mobandgo are peste 6 milioane de utilizatori. Poti sa-ti faci propriul profil, sa urmaresti propriile aplicatii, sa le recomanzi la prieteni, etc. Aplicatiile sunt grupate pe categorii specifice dispozitivului tau. Desi nu are disponibil un client dedicat aplicatiile pot fi descarcate direct de pe site-ul Mobandgo.

 

Alternative Android Market

SlideMe –  Iata inca un market foarte bine organizat ce ofera mii de aplicatii si un client. Aplicatia va verifica compatibilitatea cu dispozitivul vostru Android si va lista permisiunile necesare. Aplicatiile pot fi descarcate fie cu ajutorul clientului direct in telefon sau folosind codurile QR de pe site. SlideMe va ofera atat aplicatii free cat si platite.

 

 
qrcodeSoc.io – un fel de mall pentru Android. Soc.io Mall ofera printre altele cu pracadere e-books si muzica. Nu este cu mult diferit de clasicul Android Market si are un client foarte aratos care nu este tocmai intuitiv. In alta ordine de idei este un market destul de dragut dezvoltat. Daca sunteti in cautare de alternative pentru Android Market aruncati o privire si la acest “Mall” :)