Acer a dezvăluit Predator 6 și Predator 8, două noi dispozitive mobile dedicate gamerilor

By | sept. 3, 2015

Pe lângă cele 6 smartphone-uri Android dezvăluite ieri de Acer la IFA Berlin, au fost prezentate și două noi dispozitive mobile dedicate gamerilor. Noua serie de dispozitive mobile denumită Acer Predator include momentan doar două dispozitive: un smartphone de 6 inci și o tabletă de 8 inci, ambele dotate cu specificații hardware puternice și cu un design de invidiat.

gsmarena_003 (1)

Smartphone-ul Predator 6 dispune de un ecran Full HD de 6 inci, procesor MediaTek cu 10 nuclee (cel mai probabil MediaTek Helio x20), 4 GB de memorie RAM, cameră foto de 21 MP și Android 5.1.1 Lollipop. Printre altele, vine și cu 4 difuzoare frontale și haptic feedback pentru o mai bună experiență de gaming.

gsmarena_002 (1)

Tableta Predator 8 integrează un ecran Full HD de 8 inci, procesor Quad-Core Intel Atom X7-Z8700, 2 GB de memorie RAM, 32/64 GB spațiu de stocare și Android 5.1.1 Lollipop. La fel ca și Predator 6 vine cu 4 difuzoare frontale surround și haptic feedback Predator TacSense.

Tableta va deveni disponibilă undeva spre sfârșitul lunii la un preț recomandat de 349 Euro. Despre Predator 6 nu cunoaștem încă detalii legate de disponibilitate sau preț.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.