UMi Plus a înregistrat peste 64.000 de precomenzi. Ultima zi în care poate fi achiziționat la preț promoțional.

By | Sep 30, 2016

UMi Plus, flagship-ul de buget așa cum îl promovează producătorul chinez, se laudă cu un număr impresionant de 64.000 de precomenzi efectuate într-o perioadă de doar câteva zile.

umi-plus-front

Începând de astăzi, magazinele partenere din China vor începe să livreze primul lot de telefoane. Compania susține că discount-ul de 70 $ oferit în această perioada a avut un impact important asupra vânzărilor.

Vă reamintesc că mai sunt doar 24 de ore până la încheierea promoției prin intermediul căreia puteți achiziționa telefonul la prețul de doar 179.99 $. Terminalul aduce un pachet hardware foarte atractiv, compus dintr-un ecran Full HD la 5.5 inchi în diagonală, procesor Octa-Core MediaTek Helio P10, 4 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, acumulator cu capacitate de 4000 mAh și tehnologie de fast charging PE+ și cameră foto de 13 MP cu detecție de fază pentru focalizare rapidă și precisă.

Vine într-un design complet metalic și rulează Android 6.0 Marshmallow, cu promisiunea că până la sfârșitul anului va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat.

Nu uitați de concursul prin care puteți câștiga un smartphone Umi Plus. Astăzi este ultima zi de înscriere. Detalii pe pagina producătorului.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.