OnePlus 2 apare în AnTuTu. Rezultatele nu impresionează.

By | Iul 26, 2015

Mai sunt doar 2 zile până ce flagship killer-ul anului 2016, așa cum a fost numit de dezvoltatorul OnePlus, își va face apariția în cadrul unui eveniment VR. Între timp, pe YouTube au apărut deja 2 videoclipuri în care putem vedea aplicația de benchmark AnTuTu rulând pe OnePlus 2.

Din păcate, OnePlus 2 reușește să obțină un scor de doar 49 000 puncte. Rezultatele sunt dezămăgitoare, mai ales că aveam așteptări destul de ridicate de la acest telefon. Bănuiesc că din cauza politicii agresive de thermal throttling, sunt limitate destul de mult frecvențele efective de funcționare ale chipset-ului Snapdragon 810. Am văzut asta pe HTC One M9, Sony Xperia Z3+ și LG G Flex 2, deci nu ar fi chiar o surpriză ca OnePlus 2 să sufere de fix aceleași probleme de supraîncălzire.


Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.