OnePlus 6 va sosi în luna iunie cu Snapdragon 845 la bord

By | Ian 12, 2018

După apariția unei liste neoficiale cu viitoarele telefoane ce urmează să integreze platforma Snapdragon 845, Pete Lau, CEO-ul OnePlus confirmă că următorul telefon al companiei va fi lansat undeva în luna iunie, cu SoC-ul Snapdragon 845 la bord.

Nu știm încă dacă producătorul va veni pe piață cu două noi terminale anul acesta, însă, judecând după ciclurile de lansare anterioare, mai mult ca sigur vom asista și la un OnePlus 6T, cu dotări ușor îmbunătățite.

Compania și-a arătat intenția și de a colabora cu diverși operatori de telefonie mobilă din Statele Unite, însă, având în vedere încercarea nereușită a Huawei de a ajunge la o înțelegere cu gigantul AT&T, o astfel de colaborare este foarte puțin probabilă.

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.