Nexus 5 (2015) apare în teste de benchmark

By | Iul 15, 2015

În momentul de față, cel mai rapid terminal mobil lansat este Samsung Galaxy S6, înregistrând în jur de 70000 de puncte în testul de benchmark AnTuTu. Se pare însă că că Galaxy S6 va fi cât de curând detronat de noul Google Nexus 5, în variantă 2015.

n52

Nexus 5 (2015) a apărut în testul de performanță AnTuTu cu un scor de 85530 puncte (!!!), întrecând flagship-ul celor de la Samsung cu mai bine de 10000 de unități. Se crede că viitorul vârf de gamă Google Nexus va integra un procesor Qualcomm Snapdragon 820 și 4 GB de memorie RAM.

n51

Zvonurile sugerează că unul dintre smartphone-urile Google Nexus lansate în acest an va fi produs de LG. Sursele susțin că telefonul nu va fi bazat pe LG G4, ci va urma un proces de dezvoltare separat.

Sursa: Wcctech

Via: PhoneArena

Author: Razvan Balica

Pasionat de Android inca de cand am pus prima data mana pe un astfel de dispozitiv. Imi place sa experimentez diferite configuratii (a se citi ROM-uri custom) pentru a spori experienta de utilizare. Testez ultimele dispozitive mobile lansate si redactez recenzii de specialitate. Apreciez discutiile, comentariile si opiniile transmise intr-un mod civilizat si bazat pe argumente. In prezent utilizez un Huawei Nexus 6P cu CyanogenMod 13 si ElementalX custom kernel.