Instaleaza aplicatii descarcate in PC direct in telefonul Android

By | Aug 31, 2011

Android Injector

Un membru al comunitatii XDA Developers, enzola, a dezvoltat o aplicatie care le permite utilizatorilor sa isi instaleze aplicatii descarcate in PC fara a le mai copia in telefon. Android Injector iti permite sa instalezi direct in telefon aplicatiile Android descarcate in PC sub forma .apk fara a mai fi nevoit sa descarci aplicatia respectiva pe acesta sau sa o copiezi pe cardul SD. Aceasta aplicatie este foarte utila mai ales celor care nu pot instala aplicatii din alta parte decat din Android Market datorita unor blocari din partea operatorilor sau producatorilor dispozitivului. Un alt motiv pentru care denota utilitatea acestei aplicatii este faptul ca unii dezvoltatori de aplicatii nu le incarca pe Android Market, ci prefera sa le posteze pe protaluri gen Getjar.com. Cu Android Injector poti descarca acest tip de aplicatii in PC si sa le instalezi rapid prin intermediul conexiunii USB.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai instalate driverele USB pentru dispozitivul tau, sa il conectezi la PC, sa selectezi oricate aplicatii Android(.apk), apoi cu un simplu click “Install to device” acestea sunt instalate. Nu este nevoie de root sau alte procedee complicate.

>Pentru a descarca aplicatia click pe Android Injector.rar

Despre autor:

author avatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 + = 8