Conecteaza-ti dispozitivul Android la Internet cu ajutorul cablului USB (reverse USB tethering)

By | Aug 31, 2011

Nu de multe ori ne-am aflat in situatia in care vrem sa ne conectam la Internet cu dispozitivul nostru Android insa nu avem la dispozitie o retea wireless sau o conexiune de date ci doar un alt PC cu un port USB. Multi ar zice: “De ce sa nu folosesti PC-ul pentru Internet?”. Raspunsul poate fi ca de pe PC nu poti descarca si instala aplicatii de pe Market, diferite update-uri ale sistemului de operare Android sau unele bookmark-uri sunt stocate in browserul de pe dispozitiv.

Din acest motiv v-am pregatit pe forum un tutorial foarte detaliat ce contine imagini si instructiuni pas cu pas pentru a fi pe intelesul cat mai multor persoane, indiferent de gradul de cunostinte in IT.

 Pentru tutorialul cu instructiuni si intrebari va rugam sa cititi postarea de pe forum intitulata:

Reverse USB tethering – Internet prin USB pe Android

Despre autor:

author avatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

One thought on “Conecteaza-ti dispozitivul Android la Internet cu ajutorul cablului USB (reverse USB tethering)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 2 = 8